Om MiciomicioVores lille familie består af Arne og Sussie og vores tre voksne drenge som er flyttet hjemmefra. Vi bor i et dejligt rækkehus i Hvidovre og har Vigerslevparken i baghaven. Vi har i mange år haft almindelige huskatte, men da vi for ca. 4 år siden skulle have en ny kat, ville vi prøve med en racekat. Vores første racekat blev en Hellig Birma, en kastrat som hedder Aslan.


På en udstilling med Aslan fik vi kontakt med Julie som er den første opdrætter af Kurilean Bobtail i Danmark. Vi faldt for denne skønne race, som har et super temperament, er mild og venlig og elsker at være hvor vi er. Derefter blev kimen til udvide familien med endnu en kat skabt og Maggi har nu boet hos os i et år, hvor vi er blevet yderligere bekræftet i at Kurilean Bobtail har et fantastisk væsen og vi vil gennem vores kærlige familieopdræt gerne medvirke til at udbrede denne fantastiske race yderligere .

Vores hvide kat aslan

Vores opdræt er lille og vi planlægger at få 1 – 2 kuld om året, kattenes velbefinde kommer i første række for os, de har ligeledes adgang til hele huset og vores lille have som er kattesikret. Vores katte er vant til at omgås børn, da vi er så heldige at have besøg af vores søde nabobørn som er rigtig gode til at lege med vores katte til stor fornøjelse for alle :-)


begge vores katte der leger